h środków ostrożności. Środki ostrożności Czas przechowywania po odbiorze 1–2 dni. Temperatura przechowywania 8-10°C/47-50°F. Warunki przechowywania Bez
lata od daty produkcji w przypadku przechowywania w zamrażalniku (-18°C) i 1 rok w przypadku przechowywania w lodówce (4–6°C). Temperatura przechowywania
h środków ostrożności. Środki ostrożności Czas przechowywania po odbiorze 1–2 dni. Temperatura przechowywania 10–15°C/50-59°F. Warunki przechowywania Bez
mszyc, takimi jak na przykład Aphidend . Czas przechowywania po odbiorze 1–2 dni. Temperatura przechowywania 8–10°C/47-50°F. Warunki przechowywania Bez
Transeius montdorensis , Amblyseius andersoni ). Czas przechowywania po odbiorze 1–2 dni. Temperatura przechowywania 10-15°C/50-59°F. Warunki przechowywania
gdzie żerują na korzeniach. Są pozbawione nóg, po wykluciu się mają około 1 mm długości, maksymalnie osiągają długość około 12 mm. Larwa często zwija się
zmienia swój kolor na czerwono-pomarańczowy. Proces zmiany barwy trwa około 1-2 dni i jest dowodem na to, że roztocza zwalczają przędziorka. Najczęściej
potrzeby ule można umieścić wyżej wewnątrz uprawy, na wysokości co najmniej 1,4 metra nad ziemią, szczególnie w gęstych uprawach. W najciemniejsze dni zimy
h środków ostrożności. Środki ostrożności Czas przechowywania po odbiorze 1–2 dni. Temperatura przechowywania 10-15°C/50-60°F. Warunki przechowywania
na zewnątrz owada i wytwarzać nowe zarodniki zakaźne. Specyfikacja produktu 1 kg opakowanie do sporządzenia zawiesiny wodnej Instrukcja stosowania Rozpocznij